سن مناسب برای درمان ارتودنسی

//سن مناسب برای درمان ارتودنسی

سن مناسب برای درمان ارتودنسی

سن مناسب برای درمان ارتودنسی چه زمانی است؟

بهترین سن برای بریس ها (درمان ارتودنسی)  زمانی است که کودک شما اکثر دندان های شیری خود را از داده است. این زمان متفاوت است اما معمولاً در اکثر کودکان بین ۱۲-۱۴ سال است.

به طور کلی بهترین زمان در دوران کودکی است، اما بزرگسالان نیز می توانند تحت درمان ارتودنسی قرار بگیرند. در درمان ارتودنسی داشتن تعداد دندان های مناسب اهمیت بیشتری نسبت به سن فرد دارد.

هنگامی که صحبت از ارتودنسی می شود، گزینه های مختلفی برای انتخاب وجود دارد. انتخاب نوع مناسب بریس برای شما و نیازهای ارتودنسی شما دشوار نیست. با مشورت پزشک می توان دریافت که چه نوع بریسی به بهترین شکل نیاز شما را برآورده می کند و به حرکت دندان های شما ، به راحت ترین روش تا رسیدن به ایده آل ترین نتیجه به عنوان بیمار کمک می کند.

  از بین انواع مختلف بریس هایی که می توانید انتخاب کنید، قطعاً برخی از آنها برای انواع مختلفی از شرایط ارتودنسی مناسب تر از سایرین هستند.

ارتودنسی دندان

چگونه می توان فهمید که آیا به ارتودنسی احتیاج است؟

به پزشک متخصص در این زمینه ارتودنتیست گفته می شود. فقط دندانپزشک یا ارتودنتیست شما می تواند تشخیص دهد که آیا درمان ارتودنسی مورد نیاز است یا خیر. براساس تاریخچه کامل پزشکی و دندانپزشکی ، معاینه بالینی ، مدل های قالب گیری دندان های شما و اشعه X و عکس های خاص ، یک ارتودنتیست یا دندانپزشک می تواند تصمیم بگیرد که آیا ارتودنسی توصیه می شود یا خیر، و یک برنامه درمانی صحیح برای شما تهیه کند.

 

اگر شما هم مشکلات زیر را دارید ، ممکن است کاندیدای درمان ارتودنسی باشید:

 

Overbite  : که اغلب اوقات “buck teeth” نیز نامیده می شود –حالتی که دندانهای جلویی فوقانی بیش از حد به سمت جلو کشیده شده باشند و یا اصطلاحاً روی دندان های پایینی افتاده باشند. اکثر مردم حداقل کمی Overbite دارند.

 

– Underbite : حالتی که در آن دندانهای پایینی خیلی جلوتر و یا دندانهای فوقانی خیلی عقب هستند.

 

Crossbite: حالتی که دندان های فوقانی در هنگام گاز زدن به طور نرمال در مقابل دندان های پایین قرار نمی گیرند.

Openbite: اگر دندان های فوقانی و تحتانی هنگام بسته شدن دهان شما لمس نمی شود، این حالت را نیش باز می نامد.

 

– (Spacing (gap teeth : هنگامی که بین دو یا چند دندان فضای اضافی وجود داشته باشد، پزشک این مسئله فاصله بین دندان یا شکاف دندان نامیده می شود.

 

Crowded teeth: وقتی فضای کافی در فک وجود نداشته باشد، که دندانها به طور عادی جا بیفتد، دندانهای شما می توانند به هم برخورد کنند، با هم همپوشانی داشته باشند و پیچ و تاب پیدا کنند. همچنین گاهی اوقات به جلو یا پشت فشار وارد می کنند.

 

 

درمان ارتودنسی به چه صورت است؟

درمان ارتودنسی به صورت ثابت و قابل جابجایی، برای کمک به حرکت دندان ها در دهان گذاشته می شود. این درمان با فشار ملایم روی دندان ها و فک ها عمل می کنند. میزان مشکل فک و دندان های بیمار مشخص خواهد کرد که کدام روش ارتودنسی موثرترین است.

توسط |۱۴۰۲/۵/۲۸ ۱۴:۳۳:۴۲آبان ۴ام, ۱۳۹۸|مقالات|بدون ديدگاه

درباره نویسنده :

ثبت ديدگاه